Російський епатажний репер Елджей (справжнє ім'я Олексій Узенюк), чоловік ведучої "Орла і Решки" Насті Івлєєвої похвалився своєю новою "іграшкою" і пересів з елітних автомобілів на вертоліт. Фото і відео він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"до дружини по пробках", - написав в Stories співак.

Зелений Robinson приземлився на галявині заміського особняка Елджея і його дружини, блогера Насті Івлєєвої. Артист закарбувався на тлі нового засобу пересування, а потім показав, як легко і швидко подолав пробки на мкаді.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хоча невідомо, Елджей купив вертоліт або взяв в оренду, шанувальники прийшли в захват від вчинку репера і навіть назвали його чоловіком року і відзначили, що для його любові не існує кордонів.

"Dayuuuum", " як політ? як політ? це новий вертоліт", " коли зрозумів що на Ламбі пробки не об'їдеш😂", " чоловік Року чоловік століття чоловік життя!", "Якраз вертольота у вас вдома і не вистачало", "сусіди не відійшли ще від зйомок кліпу і звуків калаша, а тут вертоліт прилітає, думаю, все, інфаркт, сусідів більше у вас не буде", " Афігітельная фотка!!! Слухаю завжди твої треки в машині!! Як мільйонер схвалюю, клас!!", "ось людям нічого робити, вже вертольоти купують😆," до дружини через весь світ"," я так за пивом літаю"," на Мальдіви до дружини"," для любові Узенюков не існує кордонів", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Івлєєва з "Орла і Решки" показала, як підглядати за чоловіком і "не палитися.

Як повідомляв Знай. ua, Івлєєва зробила Елджею приємно автоматом Калашникова.

Також Знай. ua писав, що чоловік зірки "Орла і решки" Івлєєвої отримав привіт від СБУ, тепер можна.