Справжня природна красуня із Нігерії, яка підкорила тисячі користувачів Інтернету по всьому світу підросла і стала ще красивішою. Можливо ви пам'ятаєте, як три роки тому фотографії дівчинки на ім'я Джара Іджалана “зірвали” мережу. Маленька людина мала шикарне пишне волосся, симетричні риси обличчя і надзвичайно глибокі, виразні очі. Дівчинка з Нігерії отримала тисячі схвальних відгуків, сердечок і найменування найкрасивішої дитини у світі, яке вона отримала у медіа.

Читайте Знай в Google News!

"Все, що я бачу - це сильна жінка", - підписав ту серію знімків фотограф.

Минуло три роки, фотограф вирішив показати нову світлину. Очікувано, маленька Джара підросла: її вираз обличчя став більш серйозним, очі з деякою “гіркотою”. Разом із тим, нігерійка досі залишається дівчиною неймовірної краси: тонкі симетричні риси обличчя, пухкі губи і чудове волосся, яке настільки пишне, що формує “шапку” навколо голови дівчини. Варто відзначити, що цього разу сукню маленькій моделі підбирали ще більш старанно - тому Джара виглядає напрочуд стильно.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".