Популярну київську модель Альону Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, в мережі охрестили "українською Кардашьян". Дівчина захоплюється пластичними операціями, обожнює епатувати публіку своїми витівками, любить оголятися на камеру, і не упускає жодної можливості це зробити, виставляючи кожного разу напоказ свої "накачані" груди та свіжозроблену попу.

Однак, осінь внесла корективи у фото- та селфі-сесії Альони Омович, змусивши її трохи прикритись. Та дівчина не була б "українською Кардашьян", якби якийсь холод завадив їй демонструвати свої принади. Прикриваючи одні частини тіла, Омович виставляє інші.

Альона Омович, фото: Instagram
Альона Омович, фото: Instagram

Цього разу Альона Омович прикрила силіконові груди, але виставила оголені ноги. Вийшло трохи кумедно, але в її стилі.

Так, модель оприлюднила фото, на якому позує у білому худі з капюшоном і босоніжках, зашнурованих до того місця, де закінчуються ноги.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Нещодавно запустився новий бренд одягу @ v_снаке. Ви тільки гляньте які там речі. Цей худі зі стразами я замовляла у них", - підписала фото Омович, рекламуючи новий бренд.

Підписники звернули увагу в першу чергу на дивне взуття моделі.

"Довго одягати такі чоботи?";
"Ого шнурки які довгі";
″Нічогенька буженинка″
"
У Вас часом не анорексія? Одні кісточки. А взуття 50 на 50, так собі, на любителя, нині це вже не модно!", - коментують фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська Кардашьян у дірявій майці запросила фанатів у захоплюючу подорож

Як повідомляв портал Знай.ua, модель Альона Омович показала веселу фотосесію з лебедем

Також Знай.ua писав, оголена українська Кардашьян вивалила свіжозроблену попу просто в Instagram