Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала яскраві знімки з нової веселої фотосесії, на якому позує в цікавому образі з білим лебедем.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Альона позує в цікавій локації десь за містом. Вона стоїть на галявині і, здається, намагається зловити красивого білого лебедя, з яким хотіла сфотографуватися. Перед камерою модель з'явилася у відвертому вбранні - на ній темні джинси цікавого фасону і коротенький чорний топ, який ледь утримує її силіконовий бюст. У підписі до фото Омович написала: "коли хотіла фото з лебедем, але він вирішив інакше. Яке фото вам сподобалося більше? 1/2/3/4/5? Фото без кольорокорекції. Зверніть увагу на небо. Це був один з кращих заходів сонця. Джинси @marimar.brand". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі захоплюються її знімками, інші хейтять.

Коментарі під постом Омович

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.иа" писав, що Українська Кардашьян порадувала новим відео.