Популярна у соцмережі Instagram київська модель Альона Омович обожнює привертати увагу публіки до свого переробленого тіла. Для цього дівчина частенько публікує у соцмережі оголені фото, демонструючи ідеальну фігуру і силіконові принади. Однак цього разу Альона вирішила показати ще й свою подружку-блондинку, яка судячи з усього теж захоплюється пластикою.

Так, на фото дівчата стоять поруч – Альона передом до камери, а її подружка задом. Обидві в коротеньких сукнях, але Омович вирішила пожартувати і задерти поділ плаття подружки, при цьому у неї вкрай здивоване обличчя. Шанувальники можуть побачити ідеальні сідниці дівчини, її ніжки і частину обличчя. Альона позує в білій короткій сукні з відвертим декольте, яке оголило стрункі ніжки.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.