Альона Омович – 24-річна модель з Києва, яка славиться своїми відвертими фотографіями Instagram, де у неї більше мільйона підписників. Дівчина також захоплюється пластичними операціями – вона вже зробила губи і груди, а нещодавно похвалилася, що закачала силікон ще й у сідниці. Фолловери по-різному ставляться до таких експериментів моделі, і вже охрестили її українською Кардашьян.

В цей раз Альона опублікувала в мережі чергове фото, на якому позує у відвертому образі. Дівчина з'явилася перед камерою у чорній білизні, яка ледь прикриває її силіконові принади. Дівчина сфотографувала себе з такого ракурсу, щоб продемонструвати величезний зад. А у підписі до фото модель розповіла про пластику попи, і про те, чому вона не пішла "качати" її в залі. Фолловери не змусили себе чекати і почали активно обговорювати публікацію моделі.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.