Після того як "Новий Канал" оголосив склад учасників нового сезону "Супер Топ-модель по-українськи", фанати були в шоці. Однією з учасниць сьомого сезону стала Карина Данилова, відома по першому сезону цього шоу. До Карини відразу ж виник особливий інтерес. Учасниця СТМПУ розповіла, чим вона займалася за час між сезонами.

Карина Данилова заявила, що вона зробила висновки з першого сезону. Вона сказала, що експерти критикували її через нестійкість до стресів. Данилова заявила, що повернулася додому в Кривий Ріг, відпочила, відновилася. Майже відразу після повернення додому, вона зустріла свого чоловіка. Через деякий час вона народила дитину, а потім і другу.

Крім того, Карина взяла участь у модельному показі в Пекіні. Це сталося ще на самому початку вагітності. Сергій Нікітюк тоді запропонував їй повернутися після пологів, проте на той момент вона зробила вибір на користь сім'ї, замість модельної кар'єри. Данилова заявила, що зараз вони з чоловіком і дітьми живуть в Польщі, але заради участі в шоу вона вирішила повернутися в Україну.

Нагадаємо, три зірки СТМПУ розповіли, чому відмовилися від м'яса: Краса, повнота і нудота.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Onuka дала поради молодим мамам, страждаючим від депресії після пологів: лайфхаки щасливої жінки.

Як повідомляв "Знай.uа", співачка MamaRika перетворилася на "Скажене дівчисько" через карантин

Знай.uа писав, учасники "Кохання на виживання" Настя та Олег розповіли про стосунки після проекту: "Смс з погрозами"