Світлана та Олександр, які брали участь у проекті "Екси", порадували своїх шанувальників приголомшливою новиною. У пари народилася дитина. Світлана розповіла, що 1 жовтня в їхній родині з'явилася дівчинка, зріст дитини 51 см, а вага 3 кг, 970 гр. Світлана заявила, що вона відчуває себе чудово, у дівчинки теж зі здоров'ям все в порядку.

Світлана розповіла, як вони назвали дівчинку. Для малятка вибрали ім'я Єва. Світлана поділилася, що ім'я для дівчинки придумав Олександр, І сталося це ще на 4 місяці вагітності. "Він сказав, що якщо народиться дочка, то назвемо її Євою, а я погодилася", розповіла колишня учасниця шоу "екси". Світлана розповіла, що Олександр дитини ще не бачив, але скоро їх вже випишуть і малятко нарешті потрапить додому.


Світлана стала третьою учасницею реаліті-шоу Нового каналу, яка народила в 2020 році. Раніше щастя прийшло в сім'ї Аліни Шевченко і люди Понзель. Найближчим часом щастя материнства пізнають учасниця " Топ-модель по-українськи "Юлія Біньковська та учасниця 4 сезону" Від пацанки до панянки " Владислава Роговенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті