Фанати колишньої ведучої телепередачі "Ревізор", яка виходила на "Новому каналі", вирішили повернутися в минуле, щоб згадати про те, якою Ольга Фреймут була в різні роки свого життя. На відповідному фан-акаунті в соціальній мережі Instagram був опублікований колаж з її фотографіями.

Читайте Знай в Google News!

Зараз жінка є головним Ревізором України, а також відомою і шанованою персоною. Однак раніше вона вже відзначала, що володіла досить пересічною зовнішністю і була повненька.

Сама жінка впевнена в тому, що красивими можна лише стати, а не народитися, тому вважає найбільшою перемогою над собою відповідність тіло душі.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

На першій фотографії Фреймут постала ще миловидною дитиною, на наступних знімках — вже досить доросла і з звабливим поглядом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка СТМПУ народила в перервах між сезонами. Після того як "Новий Канал" оголосив склад учасників нового сезону "Супер Топ-модель по-українськи", фанати були в шоці.

Як повідомляв "Знай.ua", чому дитина вам бреше: Карпачов розкрив батькам очі, сподобається не всім.

Знай.ua писав, більше не "Екси": в учасників реаліті народився малюк. Світлана розповіла, що 1 жовтня в їхній родині з'явилася дівчинка, зріст дитини 51 см, а вага 3 кг, 970 гр. Світлана заявила, що вона відчуває себе чудово, у дівчинки теж зі здоров'ям все в порядку.