Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковскі, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і цього разу не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі Свій спокусливий знімок. Так, цього разу дівчина показала спокусливі фото, на яких позує у відвертому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Емілі Ратаковскі з'явилася в цікавій локації, вона прилягла на диван в пікантній позі і дивиться в об'єктив. На ній коротеньке облягаюче плаття з принтом "зебри" і такого ж забарвлення капелюшок, а Свій образ модель доповнила модними червоними босоніжками. Волосся зірки заховані за головним убором, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Ратаковскі написала: "Я так рада повідомити, що я особа нової колекції @nastygal! Запуск через 5 днів". Фанати кинулися активно обговорювати нові фото Емілі, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще