Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно співачка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімма. А цього разу 37-річна співачка показала незвичайне фото в соцмережі з презентації власної книги. Як видно, на світський захід Анна прийшла в незвичайному червоному латексному плащі.

Читайте Знай в Google News!

"Я сильна, я впораюся! Ви вибачте мені, що пишу без абзаців. Але хочеться просто, з душею. Ви мої улюблені дівчатка! Безстрашні, сильні і такі слабкі, але справжні! Спасибі тобі, що кожен день йдете далі. Спасибі, що не дозволяєте вас поламати. Ніхто не сміє! Вперед, моя дівчинка! Ми сильні, ми впораємося!",- написала Сєдокова у підписі до фотографії. Фанати зірки не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "трійничок".