Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка показала публіці черговий шпагат - на сходинках.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Настя відображена у своєму будинку - вона стоїть на мармурових сходинках і закинула одну ногу на перила. На ній дивне темне боді з мереживною оборкою, яке оголило довгі ноги. Волосся артистки акуратно укладені, а на її обличчі немає макіяжу, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до публікації Волочкова знову заговорила про свого коханого, і знову його не показала. "Прекрасний початок дня. Здорово, коли поручні будинку можуть замінити балетний верстат. Екзерсис для коханого на мармурових сходах. Хороших Вам вихідних".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.