Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася прекрасними дарами до Великодня.

Волочкова розмістила фотографії в короткій сукні і на високих підборах. І вирішила в такому зовсім нескромном вбранні розповісти, як і хто допомагає їй святкувати їй світле свято Великодня.

"Прекрасні дари Великодні мені передані нашій музою господинею улюбленого комплексу Светланочкой @novahoff.hotel 🙏 Тут зараз пустинно🤷‍♀️ Але незабаром ми знову будемо зустрічатися в цьому чудовому місці! Адже цей комплекс включає в себе все! Готель, СПА з банями і п'ятьма басейнами, Ресторани, мій улюблений "Береза бар", фітнес @goldenlion.club І просто хороші люди та персонал😊", - написала Волочкова.

На фото Волочкова позує з великоднім кошиком, в якій лежить пляшка вина, паску і яйця, які балерина продемонструвала всій країні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анастасія Волочкова згадала юність бікіні і шпагатів.

Як повідомляв Знай. ua, Анастасія Волочкова влаштувала танець живота в міні-топі.

Також Знай. ua писав, що Анастасія Волочкова станцював на Красній площі без штанів і засвітила голими сідницями.