Конкурс "Правда чи брехня" - один з найбільш інтригуючих на " Хто зверху?"(Новий канал), він дозволяє дізнатися про українських знаменитостей такі цікаві факти, які, крім них самих, ніхто більше не розповість.

Читайте Знай в Google News!

Чи Правда, що актора Назара Задніпровського, "такого хорошого", міліція затримала за перевезення зброї?

Назар Задніпровський, фото: Новий канал
Назар Задніпровський, фото: Новий канал

"Була історія, правда. На третьому курсі театрального інституту нам з однокурсниками потрібні були автомати-дерев'яна зброя. Ми всі перевозили в мішках. Як зараз пам'ятаю, великі очі міліціонера, який чергував на станції "Площа Льва Толстого". "Що це?""Та не переживайте, там зброя, дерев'яна". Він дуло помацав І сказав:"проходьте". Але не затримав, - розповів Задніпровський на " Хто зверху?"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Потап знову приміряв бороду і потягнувся ближче до чоловіка.

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Вар'яти шоу" тильний дав поради сімейним людям: як зберегти любов, якщо ти весь час зайнятий.

Також Знай. ua писав, що колега Кошового по знаменитому комедійному шоу підчепив ковід.