Оля Полякова - одна із найбільш активних і непосидючих зірок українського шоу-бізнесу, "королева ночі" і супербілявка. Зірка завжди задіяна у великій кількості проєктів, до того ж завжди працює над своїм репертуаром і концертами. Але цього разу після концерту Олі Полякової в Харкові поліція відкрила справу.

Читайте Знай в Google News!

У Новобаварському районі Харкова попри обмеження "помаранчевої зони" 3 жовтня провели концерт до Дня вчителя, на якому виступала співачка Оля Полякова. Правоохоронці відкрили кримінальну справу у зв'язку з порушенням карантинних обмежень під час концерту за участю співачки.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від 17 до 51000 гривень або арешт на строк до 6 місяців.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/

Варто зауважити, що після концерту втомлена Полякова летіла із Харкова додому із дотриманням всіх карантинних правил і норм, на зірці була масочка, а очі світились від радості, подарованої людям. Відповідне відео виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, в сторіс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полякова вирішила влаштувати "бунт", зібравши людей під Кабміном: "співати за мішок картоплі".

Як повідомляє портал "Знай.uа", сильно вагітна Гвоздьова публічно вибачилася за випад на адресу Полякової: "ЗМІ маніпулюють".

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова гаряче переплюнула" Дикі танці "Руслани, українці вже відправляють на" Євробачення".