"Квартал 95" продовжує намагатися розважати свою аудиторію за допомогою різноманітних медіа. Не цураються у студії і жартів про коронавірус, який впевнено заражає людство і виснажує до неможливого.

Так, на офіційній сторінці Кварталу в Instagram опублікували танець, визнаний вакциною від коронавірусу, який показали під час гри "Ліга сміху".

Читайте Знай в Google News!

Номер представила Надя Дорофєєва і зізналась, що танцю досі не бачила, бо її не впустили у кімнату на репетицію. Гуморист із двома красунями у підтанцьовуванні показали унікальне виконання танцю від коронавірусу. Дівчата у масках, схожих на конячі морди із стирчачими вухами, у білих костюмах в унісон із гумористом повторювали рухи. Дівчат він назвав вовчицями - санітарами лісу, які повинні робити прививки.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Цей чудовий танець визнали вакциною від коронавірусу!", - йдеться у повідомленні.

Актор сказав, що планували смішний танець, а вийшов вражаючий настільки, що ті, хто вигадував його, збожеволіли. Головним рухом танцю стала хвиля з хіпхопу і потрушування з "циганочки", рухи з "лезгінки" і ходьба Стаса Боклана. Актор зіграв Прем'єр-міністра у відомому серіалі "Слуга народу".

Актор попросив, щоб охорона підійшла до сцени і уплотнилась, оскільки існує імовірність, що вкінці танцю його розірвуть на шматки, бо таке вже було просто.

Слід зауважити, що глядачі у залі всі сидять у масках і одноразових рукавичках.

Закінчили танок богічним рухом - поворотом Олега Вінника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, секс-символ "Голосу" та "Танців з зірками" позагравав із білявкою - кожна б не встояла.

Як повідомляв Знай. ua, у "Дизель Шоу" жорстко познущались над колегами Зеленського, що йдуть у політику: "Що попало".

Також Знай. ua писав, що спекотна "Міс Україна" подарувала свій 13-й розмір на ювілей " Дизель шоу".