Дружина відомого українського телеведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренко прогулялась із укрїнським артистом Олександром Пономарьовим. Про це артист написав у своєму Instagram і попросив Комарова, щоб той не ревнував.

Читайте Знай в Google News!

"Продефілювали набережною Дніпра з @aakucherenko , поспілкувалися про різне , @komarovmir , не ревнуй 😃", - написав Пономарьов у підписі до фотографії.

Судячи із тегів, знаменитості поспілкувались на природі, біля води у якомусь маловідомому місці у Києві. Про що розмовляли відомі українці, Пономарьов не розповів, але про ревнощі Комарова згадав.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Олександра із злегка підкрученим волоссям, скуйовдженим вітром стоїть у сервоному пальто, а Олександр Пономарьов обережно позаду неї, чи обіймає він дівчину, на фото не видно.

Фолловери почали реготати із попередження Пономарьова, який боїться ревнощів Комарова.

"Ревнуй, Діма, ревнуй! Бо ще прийдеться вчитися співати, як Пономарьов! 😂", "Щоб не ревнувати - треба ціпок подовше о гарної дівчини прив'язати)))", "Красивая жена у Димы ❤️", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" врятував десятки дітей простим способом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Комарова похвалилася ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров з "Світу навиворіт" зустрінеться з неземними істотами.