Відомий російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і кумедними відео в своєму Instagram. Цього разу він заінтригував шанувальників фотографією з відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

"Усмішка і прищур, вироблені у відпустці... 🇬 🇷 Це щось новеньке в моєму погляді, так?😉", - пише Кіркоров.

На знімку Кіркоров позує в яскравій сорочці від Версаче, а образ доповнив кепкою і сонцезахисними окулярами. Артист дивиться в далечінь і звернув особливу увагу шанувальників на це.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Фанати не пройшли повз публікації і почали висувати припущення, що це може бути. Так, шанувальники сподіваються, що незабаром зможуть почути нову пісню від Кіркорова. Багато хто просто зробив компліменти образу і погляду артиста. Однак деякі все ж назвали його клоуном і порадили подорослішати.

"напевно скоро почуємо щось новеньке 👍 👍 👍 відпускні задумки", "завжди очі горять як діаманти", "дуже красивий 😍 ваш погляд завжди", " Філіп це погляд вразив вже дуже дуже давно! Він у вас особливий! ", "Клоун, коли ж можна тебе побачити елегантного", "погляд магічний✨те що треба", "Ну ладно вгору, а спідниця нікого не бентежить", "Самому не набридли свої примари, самозамилування - співак же, а не клоун Старий !!!", "Філіп, СТАНЬ нарешті то дорослим", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кіркоров розчарувався російськими ЗМІ і замінив їх на календар майя.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін спровокував Джигана і Кіркорова зробити це за дві секунди.

Також Знай. ua писав, що у Філіпа Кіркорова помітили дивну деталь, відраза мчить мережею.