Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 40-річна знаменитість часто радує своїх передплатників відвертими фотографіями і епатажними витівками в Instagram. Але цього разу Боня розповіла фоловерам, як її двічі пограбували в Монако.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку я не хотіла про це писати і розповідати, але так вже вийшло, що без мого відома ця інформація потрапила у французьку пресу від моїх же сусідів! Та ще й з фоторепортажем. До мене залізли злодії, прям в денний час! Звичайно, частково я була винна сама, тому що залишила балкон на терасу відкритим, і було дуже легко увійти. Але коли інцидент стався вперше, я говорила поліції, що вони повернуться. Прийшов інспектор з ліхтариком, з валізкою, ніби як шукали відбитки пальців, звичайно ж, їх не знайшли. Вони запевнили, що злодії не повернуться. А трохи пізніше ми дізналися, що деякі сусіди бачили, як хтось вичікував у дворі, ховався за машини, щоб проскочити, коли нікого не буде.

Вікторія Боня, фото: Instagram
Вікторія Боня, фото: Instagram

Ось про це якраз я хотіла написати, спасибі вам, сусіди, за те, що ви просто спостерігаєте, фотографуєте, тому що вдруге, коли залізли, вже мене не було вдома, вони зламали двері, колупали в стіні, розбили скло. Тобто це був прям справжній злом серед ночі. І що ви думаєте? Вдруге сусіди теж бачили, і вони навіть сфотографували, як злодії вилазили вже через паркан, і ще віддали ці знімки у французьку пресу. Збиток був нанесений приблизно на 250.000€ - повна вартість того, що вони забрали, і це тільки за приблизними підрахунками, оскільки була величезна кількість дорогих сумок і речей. Безумовно, мені довелося вживати заходів, зараз я поставила сигналізацію, камеру, сенсори, абсолютно все, що можна.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Але! Коли я встановлювала цю систему - прибіг консьєрж з нашої будівлі і каже:»Ви знаєте, наші сусіди проти, щоб ви ставили тут на нашому жовтому фасаді свої білі камери і сенсори, тому що вони не підходять за кольором нашого будинку". У мене просто округлилися очі, на що я відповіла, що зі мною живе дитина неповнолітня, і мені його безпека дорожче, колір фасаду. Вони відправили офіційний лист і зараз буде розгляд в суді. Це історія, щоб ви розуміли, що відбувається на півдні Франції, обкрадають тут практично кожен місяць, і особливо, коли люди приїжджають знімати будинки і не в курсі того, що відбувається, аж до того, що пускають газ, присипляють людей і виносять все!",- розповіла Боня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.