Відома українська співачка Катерина Бужинська часто радує шанувальників яскравими фотосесіями, які активно публікує у своєму Instagram. Так цього разу зіркова красуня показала в мережі незвичайні кадри з нової зйомки, на яких з'явилася в цікавому напівпрозорому вбранні, який тільки підкреслив її витончені форми. А Свій образ Катя доповнила незвичайними прикрасами, красивою укладанням і яскравим макіяжем.

Читайте Знай в Google News!

"А мені хочеться вірити в краще: все зміниться! Все налагодиться! Ми - щасливі, світлу мружимося, посміхаємося... і мені здається, якщо Щасливий - завжди до крайності, до немислимою нескінченності. Ми - щасливі - до фатальності, в цій заданій людяності. Автор Г. Дебольський. Давайте вірити в краще і жити надією, що все буде добре! Величезне спасибі @natalia_agentblond Наталії Луценко за приголомшливий стиль. Foto @olesya_iskova make @olga_sliusar_mua hair @chumak_marina_hair", - написала Бужинська у підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадавши, Катя Бужинська вперше показала своїх двійнят.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Бужинська в халатику на голе тіло оголила пишні принади.

Також портал "Знай.ua" писав, що продюсер Бужинської бив її і змусив позбутися дитини.