Влада Роговенко, яка є учасницею "Супермодель по-українськи" і "Від пацанки до панянки", які виходять на "Новому каналі", вперше стала мамою. Останні кілька днів Передплатники її в Instagram стали пильніше стежити за подіями, чекаючи новини про народження первістка.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні, 5 жовтня, вона народила сина, якого назвали Марком. Про розпочаті сутички вона повідомила десь о 12 годині дня. Однак в лікарню вирушила без коханого, так як він моряк і знаходиться зараз в рейсі. Її повезла подруга Ольга, з якою по дорозі заїхали на пошту, а не відразу в пологовий будинок.

Влада заявила, що їй прийшло дуже багато посилок, тому вони зробили саме так. "І встигли! Сутички - непередавані відчуття. Коли все почалося, я не розуміла, як мені це пережити", — додала Роговенко.

Влада Роговенко, фото: Новий Канал

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Показати ще

Вона зізналася в тому, що в пологовий будинок вона дісталася за кілька годин до того, як дитина з'явилася на світ, а більшу частину сутичок вона просто проспала і практично не звернула уваги. "Половину сутичок я проспала, навіть не звернула уваги – ну, тягне живіт і тягне, не смертельно ж. Коли сутички посилилися, стало нестерпно боляче. У лікарні кричала, як божевільна, поки не зробили епідуральну анестезію. Завдяки їй трохи прийшла в себе, а то все як в тумані було", - розповіла вона.

І заявила, що з ранку вона ще встигла сорочку собі погладити і прання закинути. Залишається лише привітати Владу Роговенко і її коханого на ім'я Олександр з народженням сина і побажати сил і терпіння, а Марку — здоров'я!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лідер "Бумбоксу" Хливнюк підказав дієвий спосіб, як вирвати анексований Крим з лещат Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк зізналася в коханні: "Дуже величний..."

Знай.ua писав, Леді Гага виявилася у справжнісінькій "дірі", на світ божий так просто не вирватися.