Відомий український виконавець, актор і продюсер Михайло Хома, більш відомий під псевдо Дзідзьо, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу співак згадав, як брав участь у "Танцях з зірками", і вирішив показати в соцмережі знімок з паркету танцювального шоу. На новому знімку артист зображений у вельми оригінальному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Дзідзьо з'явився на знімальному майданчику шоу. На ньому цікавий Темний халат з принтом у вигляді королівських корон, під яким проглядається темна сорочка. Артист склав руки в боки і з легкою усмішкою дивиться в камеру. У підписі до кадру Хома написав: "За яку пару вболіваєте на @tanci1plus1?". Шанувальники Виконавця не пройшли повз і почали активно обговорювати його нове фото, засинаючи компліментами і відповідаючи на його питання в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадавши, DZIDZIO показав свою найбільшу любов і це не жінка: "Дає мені крила".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві невідомі напали на Дзідзьо - телефон у кишеню, газ в обличчя.

Також портал "Знай.ua" писав, що дружина DZIDZIO співачка Slavia заговорила про ревнощі, замішана Цибульська.