Популярна російська акторка, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість вразила численних фанатів раптовою заявою - вони з Гаріком розлучаються. Причину зірки вирішили не розголошувати, однак зазначили, що це було не одномоментне рішення, а доньку Анастасію пара все одно збирається виховувати разом.

Так, артистка поки намагається не акцентувати увагу на розлученні, розбавляючи свій профіль різними фото і відео. Днями з Христиною трапився дуже неприємний інцидент - красуня прокинулася і ледь не зомліла від побаченого в дзеркалі, адже все її тіло "обсипало", імовірно, алергією. Дівчині навіть довелося скасувати зйомки і скоріше відправитися до клініки.

тут планувався текст про відновлення проекту, який ми почали знімати до пандемії. Але щось пішло не так... 🥺 Прокинулася сьогодні о 5 ранку на зйомки, подивилася в дзеркало і мало не зомліла.... 🤷🏼‍♀️ Все обличчя, шию і спину пекельно висипало... 😱 А для мене, яка в буквальному сенсі трясеться над своєю шкірою - це мало сказати катастрофа... На моїй пам'яті за 15 років зйомок вдруге через мене скасовують зміну 😖 про перший коли-небудь розповім... Другий раз-сьогодні 🙈 Їду в клініку... 👩 🏼 ⚕ ️ Алергія це, імунітет, реакція на антибіотики або пристріт))..Я не знаю. Сподіваюся, цей кошмар ненадовго... 🤲🏻

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще