Донька онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк активно веде свою сторінку в Instagram, в якому вирішила показати свою любов до Москви і зізналась, що дуже любить Красну площу. Так, дівчина розмістила пост в Instagram з зізнанням у любові і отримал шквал емоцій у вигляді коментарів.

Читайте Знай в Google News!

У Stories Анна запитала у своїх фанатів, чи вважають вони, що дівчина, яка залишила коментар під її останнім постом "приколюється або дійсно ку-ку?". І зазначила, що їй би таку високу самооцінку.

Коментатори залишили на сторінці Заворотнюк захоплені відгуки про її зовнішність, відзначаючи, як сильно Анна схожа на свою зіркову матусю. СОтні теплих і добрих слів пролунали на адресу дівчини, однак знайшлись і такі, що вирішили похизуватись собою за рахунок Анни.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так, 24-річна Анна показала фото з самого центру Москви. Вона вся в чорному і в затемнених окулярах дуже схожа на свою маму. На дівчині чорна шкіряна куртка-жакет, новенькі чорні черевики, колготи теж чорні в горошок, під курткою чорний гольф. Дівчина виглядає дуже стильно і чарівно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохвора Заворотнюк з чоловіком відзначила 12-ту річницю весілля

Як повідомляв портал Знай.ua, донька онкохворої Заворотнюк побачила знак згори

Також Знай.ua писав, кохання Заворотнюк з красенем-спортсменом Чернишовим стало особливо пристрасним