Російська телеведуча і відеоблогер Настя Івлєєва, яка прославилася як ведуча передачі "Орел і Решка", а також як зірка соціальної мережі Instagram, де на її аккаунт підписано більше 18 мільйонів чоловік, часто ділиться з шанувальниками частинками свого особистого і професійного життя.

Читайте Знай в Google News!

Настя Івлєєва на цей раз опублікувала фотографію з пляжу в бікіні, де за допомогою фоторедактора збільшила собі тіло до неосяжних розмірів. Кумедне фото сподобалося фанатам.

"улюблений фоткал", - написала Настя.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Фанати по-різному відреагували на такий гумор співачки, але в більшості підтримали співачку і навіть почали жартувати, що таке перетворення пішло їй на користь, адже повернулися її великі груди.

"зате сиськи повернув😌 😌 😌 👍 🏻", " так і знала, що ці селеби в житті так собі👎", "тут і агент фотошоп робити не треба", "хейтори скажуть Фотошоп", "а кажуть тітек ні 😂он які", "нарешті без обробки,заздріть її істинної краси", "зате сиськи повернулися", "нога кобра", "всім би таку жінку як ти", "вона була королевою",-пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "Орла і Решки" вирушила в Африку без чоловіка і закохалася.

Як повідомляв Знай. ua, Настя Івлєєва повторила подвиг Волочкової: в одному рушнику в лазні з чоловіком.

Також Знай. ua писав, що чоловік Івлєєвої Елджей осідлав літаючого залізного коня.