Під час вагітності жінки часто виявляють, що вони жадають нової їжі або відмовляються від того, що їм зазвичай подобається. У старовинній жіночій казці говориться, що жінки їдять більше солоної їжі, якщо чекають на хлопчика, і солодощів, якщо виношують дівчинку. Видання Hello дізналося про харчові уподобання під час вагітності у королівських мам – Меган Маркл, Кейт Міддлтон і принцеси Діани.

Читайте Знай в Google News!

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон

На сьомому місяці вагітності в 2013 році Кейт чекала свого первістка і насолоджувалася домашнім овочевим каррі, приготованим для неї індійською парою Чаном Шингадіа і її чоловіком хешем, який управляє магазином Spar в селі Кейт в Аппер Баклбері, Беркшир.

"Їй подобається, як готує моя дружина. Ми готуємо для її мами і сім'ї", - сказав тоді 53-річний хеш.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чан натякнула, що страва вегетаріанська.

"Я вегетаріанка, я готую тільки вегетаріанське каррі", - сказала вона the Sun.

Кейт Міддлтон, фото: Hello
Кейт Міддлтон, фото: Hello

А згідно з US Weekly, дружина принца Вільяма теж любила піцу, будучи вагітною другою дитиною, принцесою Шарлоттою. У публікації розповідається, як вона замовила три піци в свій номер в нью-йоркському готелі Carlyle, включаючи гостру ковбасу і начинку з прошутто.

Герцогиня Сассекская Меган Маркл

Меган Маркл відома своїм здоровим харчуванням і фітнесом, тому не дивно, що вона дотримувалася аналогічних харчових звичок під час вагітності своїм хлопчиком Арчі Харрісоном.

У біографії Оміда Скобі та Керолайн Дюран "У пошуках свободи " автори згадують, які продукти герцогиня віддала перевагу, коли очікувала.

Меган Маркл, фото: Hello
Меган Маркл, фото: Hello


Мама Меган Доріа приїхала в котедж Фрогмор, щоб допомогти дочці підготуватися до пологів.

"Хоча було комфортно мати з собою маму, - йдеться в книзі, - Гаррі також постійно дбав про свою дружину, стежачи за тим, щоб вона відчувала себе фізично комфортно, і пригощав її закусками. Гуакамоле і крудіте були для неї так само близькі до нездорової їжі. Не тому, що їй це не подобається; вона просто не хотіла цього".

Принцеса Діана

Ще в 2012 році MailOnline розкрив, чого жадала покійна Принцеса Діана під час вагітності принцом Вільямом.

У записці своєму шеф-кухарю Мервіну Вічерлі Діана написала: "Мерві, будь ласка, не могла б я з'їсти бутерброд з беконом на сніданок і мені так необхідний відпочинок від нашого друга, помідора!".

Принцеса Діана, фото: Hello
Принцеса Діана, фото: Hello

Після цього помідори були категорично виключені з меню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дядько Кейт Міддлтон не стримався через поведінку Меган Маркл і Гаррі.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл і Гаррі відмовилися відвідати монаршу сім'ю, серце Єлизавети II розбите.

Також Знай. ua писав, що Принцеса Беатріс наплювала на карантин, маска не підходить під коротку спідницю і високі підбори.