Колишній соліст популярного свого часу дуету "Чай удвох" Стас Костюшкін показав дуже дорогі кросівки в магазині Nike. Відео з магазину артист опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"ви любите носити кросівки, готові продати квартиру і купити нові кроси" - пише артист.

Костюшкін показав кросівки з фільму" Назад в майбутнє " від Nike за 60 тисяч доларів і дешевше за 46 тисяч доларів, які продаються в Нью-Йорку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не змогли пройти повз таку публікацію і прийшли в шок від таких цін на взуття. Вони почали порівнювати ціни на кросівки з вартістю своїх квартир і будинків.

" Кросовки по типу, купив і живи ніби заново народився 😂", "у нас в Донецьку за 15 000 можна однушку нормальну купити", " Мдааа 🤔 🤔 🤔 60 000$,це мій будинок з ділянкою😁 😁 😁", "читаю коменти, бомба", " блін, є такі ціни?))) Як же я живу, ка до низча..))) ", "блін, є такі ціни?))) Як же я живу, ка до низча..))) ", "Мандарин мені в рот!😆 ", "Китайці за півтори тисячі які хочеш наштампують))", "молодці хлопці, добре розводять багатіїв", "малолітки куплять, моя мріє про таких", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Костюшкін з "Чай удвох" допоміг зловити чоловіка-гуляку.

Як повідомляв Знай. ua, напівголий Костюшкін з "Чай удвох" перевірив груди Семенович на силікон.

Також Знай. ua писав, що Стас Костюшкін з "Чай удвох" показав фото дітей і себе в молодості.