Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне відео з закулісся шоу "Танці з зірками", яке незмінно веде з Юрієм Горбуновим.

Так, артистка приміряла довгу облягаючу сукню чорного кольору з розрізом на нозі, доповнивши жіночний образ нюдовим вечірнім макіяжем, зібраним назад волоссям і блискучими босоніжками на високих підборах. У такому елегантному вбранні красуня наживо виконала хіт "Вільна" в прямому ефірі шостого випуску проекту під час виступу на паркеті Юлії Саніної та Дмитра Жука, які танцювали контемпорарі.

Фолловери засипали Кароль компліментами: "Тіна як ти змінилася❤️мені так подобатися твоя жива посмішка і блиск в очах☺Будь щаслива.😍А ми всі просто будемо тебе любити і радіти за тебе❤️❤️❤️❤️❤️.", "Чорні сукні на тобі-це щось особливе🤤 🖤", " чарівна❤️", " так, ідеальна💸♥️", " мурашки😍❤️🔥"," дуже гарний образ😍 🔥❤️","неймовірна".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.