В останні 3-4 роки про Ігоре Миколаєві чути не так багато. Відомий виконавець все рідше виходить на сцену. Вік вже не той, Та й час Ніколаєва поступово вже йде. Однак Виконавець не витрачає часу даремно, і намагається провести його з користю. Особливо, тепер він більше присвячує себе сім'ї, особливо улюбленої доньці Ніке.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ніколаєв виклав фотографію, на якій він, разом з донькою, катається на гольф-каре по селищу, де живе їхня сім'я. На тлі видно дерева, поступово змінюють колір. Осінь поступово входить у свої права, і Ігор Ніколаєв зазначив це в описі до публікації.

"Золота осінь в нашому селищі Продл Тривайте, теплі дні!..", так підписав фотографію відомий виконавець.
Користувачі продовжують активно стежити за життям артиста навіть незважаючи на те, що останнім часом він рідко виходить на сцену. Всього за 6 годин публікація набрала майже 9 000 лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадавши, Ігор Ніколаєв подарував малолітній доньці білий мерседес

Як повідомляв портал Знай.uа, 60-річний Ігор Ніколаєв задумався про власну заміну

Також Знай.uа писав, Ігор Ніколаєв побачив у небі гігантського крокодила: "а Ви, дорослі, бачите?".