Радянський і російський співак і композитор, колишній чоловік Наташі Корольової Ігор Ніколаєв похвалився відпочинком в Юрмальському парку розваг у Латвії, де проводить досить багато часу з 4-річною донькою Веронікою.

Читайте Знай в Google News!

Так, виконавець таких хітів 90-х як "Таксі, таксі", "Незнайомка", "Вип'ємо за любов" і "Міражі" вирішив подарувати своїй маленькій доньці іграшковий білий "Мерседес" кабріолет. Судячи з опублікованих фото, Вероніка дуже рада подарунку і виглядає щасливою.

"Осінь 🍂 якась раптова... парк спорожнів, катаємося на машинці на самоті... зате прохолодне чисте морське повітря!.."- зазначив Ігор Ніколаєв.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Така мила і хороша", "Ігор Юрійович, добрий день. Витягнулася, підросла наша красатуля! І завжди серйозними, розумними оченятами дивиться. Машини любить, молодець!", "Найкращий!", "Лялечка, мила, обожнюю!", "Ігор! Вероніка прекрасна❤️🙏", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ігор Ніколаєв побачив у небі гігантського крокодила: "А ви, дорослі, бачите?".

Як повідомляв портал Знай.uа, пошарпаний життям Ігор Ніколаєв показав облуплене від старості обличчя: "Непогана мішень".

Також портал Знай.uа писав, що 60-річний Ігор Ніколаєв задумався про власну заміну: "Творчих успіхів тобі".