Скандально відома російська співачка Лоліта, яка нещодавно розлучилася з п'ятим чоловіком, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Після розставання з чоловіком співачка сильно схудла, чим не перестає хвалитися перед фанатами в соцмережі. А цього разу вона опублікувала нове відео, на якому похвалилася новою стрижкою і запросила фанатів на концерт.

Читайте Знай в Google News!

"Концерт в Крокусі відбудеться вже точно. Розсадження передбачена за всіма існуючими сьогодні нормами. Мені дуже шкода, що ми змушені були закрити продаж квитків, але такі реалії сьогоднішнього часу. Я не співала сольники з квітня. Хвилювання є, але є і бажання спробувати. Не знаю яким чином, але в крові велика кількість антитіл. Значить, я щасливчик, який пройшов вірус безсимптомно. Але ви, будь ласка, дотримуйтесь усіх запобіжних заходів! Ми у себе одні і найулюбленіші! Про всяк випадок маски закуплені для всіх", - написала Лоліта в підписі до відеоролика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадавши, Лоліту "спалили" в чорному джипі з давнім другом Путіна.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лоліта розкрила секрет свого неймовірного схуднення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лоліта Мілявська новою зачіскою і стрункою фігурою заново закохала в себе.