Популярний співак, "король" російської поп-сцени Філіп Кіркоров частенько радує фанатів новими публікаціями в Instagram. Нещодавно в одному з пабліків про зірок шоу-бізнесу з'явилося архівне, майже-таки раритетне фото знаменитості разом з його колишньою дружиною - культовою Аллою Пугачовою.

Так, артисти позували, сидячи на диванчику поруч один з одним, а ось шанувальники відзначили, що зараз обидва виглядають молодшими і більш доглянутими, незважаючи на те, що Бедросовичу - 53 роки, а Примадонні - 71.


Варто відзначити, що Пугачова і Кіркоров перебували в шлюбі з 15 березня 1994 року по листопад 2005 і навіть вінчалися, проте їх відносини було важко назвати ідеальними. У 2001 році на фестивалі "Слов'янський базар" у Вітебську Філіп познайомив Аллу з гумористом Максимом Галкіним і з того часу шоумен і співачка були фактично нерозлучні. У грудні 2011 року пара зіграла весілля, а зараз виховують близнюків Гаррі і Лізу в їх розкішному замку в селі Грязь.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще