З кабачків можна приготувати безліч різних страв: салати, оладки, рагу. У будь-якому вигляді вони дуже смачні і корисні. Але, на жаль, зберігаються недовго. Тому рекомендуємо вам запастися на зиму цим овочем. І не просто його заморозити, а приготувати пікантний салат. Ведуча програми» Ревізор " (Новий канал), кулінар Юлія Панкова ділиться власним рецептом консервування.

Читайте Знай в Google News!

"Як добре, втомившись після роботи, не вигадувати якийсь салат до вечері, а просто відкрити баночку з консервацією, - каже Юля. - Існує безліч смачних закусок з кабачків на зиму. Ділюся найпопулярнішим рецептом салату".

Інгредієнт:

  • 400 г – помідорів
  • 800 г-кабачків
  • 2 шт. – яблук
  • 5 гілочок-кінзи
  • 6 зубчиків часнику
  • 1 шт. – перцю чилі
  • 110 мл – рослинного масла
  • 1 ч. л. – насіння коріандру
  • 2 ст. л. – меду
  • 75 мл. - яблучного оцту
  • 1 ст. л. – цукру
  • 3 ч. л. – солі

Консервовані яблука з кабачками, фото: прес-служба Нового каналу
Консервовані яблука з кабачками, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз

Наталя Могилевська показала, яка з неї "господиня": павуки на люстрі і павутина по кутах

Штраф в 30-50 тисяч і суд: що загрожує українцям без Covid-сертифіката в транспорті

Менопауза: як зберегти молодість шкіри

Рідкісну праворульну "Волгу" від ГАЗ-21 відшукали за кордоном: справжня "чорна блискавка"

Показати ще

Приготування:

1. Помідори надріжте хрест-навхрест і опустіть в окріп на 30 секунд. Потім перекладіть в крижану воду. Зніміть шкірку і дрібно поріжте томати.

2. Кінзу, часник і чилі дрібно порубати.

3. Яблука очистіть від насіння, шкірки і поріжте дрібними кубиками.

4. Кабачки очистіть від шкірки, наріжте тонкими кружечками і обсмажте на олії.

5. Викладіть кружечки в один шар і обсмажте з обох сторін по 3-4 хвилини. Вони повинні залишитися трохи хрусткими і пружними.

6. Розігрійте рослинне масло в глибокому сотейнику. Покладіть помідори, яблука і перець чилі. Помішуючи, обсмажте на середньому вогні 10 хвилин.

7. Додайте коріандр, часник, чилі, мед, оцет, цукор і сіль. Протушкувати 10 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.

8. У стерилізовані банки викладіть шарами кабачки і тушковані овочі. Закатати, переверніть, укутайте ковдрою і залиште на добу. Потім переверніть і відправте на зберігання в прохолодне темне місце.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, рецепт ніжного кавового Брауні від Юлії панкової, солодкість і бадьорість в одному шматочку.

Як повідомляв Знай. ua, Ревізор Панкова дала поради українкам про нерозділене кохання.

Також Знай. ua писав, що Ревізор Панкова розповіла про небезпеку ковбас для організму людини.