В Україні стартували зйомки кіносеріалу "Кава з кардамоном" за романом львівської письменниці Наталії Гурницької, який став бестселером і протягом кількох останніх років не втрачає своєї популярності.

Зйомки розпочались у селі Судова Вишня Львівської області. У жовтні вони також триватимуть у Жовкві, Львові та згодом у Києві.

Українська актриса Олена Лавренюк, яка вперше виступила шоуранеркою та однією з продюсерок кінопроєкту, емоційно розповіла про початок зйомок.

"Уже другий день я абсолютно щаслива – ми розпочали! До екранізації роману Наталі Гурницької "Мелодія Кави у тональності Кардамону" я йшла 4 роки. Щоразу чула слово «неможливо», яке є чудовою рушійною силою. Вдячна всім, хто вірив, підтримував і долучився. Спасибі Держкіно за підтримку та суперпрофесіоналам, які горять тим, що роблять!", — розповіла Олена.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Кава з Кардамоном" — це 10-серійна драматична історія забороненого кохання юної дівчини до значно старшого за неї одруженого польського шляхтича, яка розгортається в атмосфері Львова XIX сторіччя за часів "Весни народів".

Режисеркою фільму стала Марина Степанська, відома своїм дебютним повнометражним фільмом «Стрімголов» та короткометражною стрічкою «Знебарвлена». Головні ролі у серіалі виконують: Олена Лавренюк, українська актриса театру та кіно, і Павел Делонг, польський актор, відомий за фільмами "Список Шиндлера" та "Будинок".

Фільм спільного виробництва компанії Solar Media Entertainment та телеканалу СТБ створюється у копродукції з Польщею. Він також був підтриманий Українським Культурним Фондом ще на етапі розробки сценарію. Кіносеріал – переможець 14-го конкурсу Держкіно у напрямку "Ігрові телесеріали", де він отримав найвищий бал та посів перше місце.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Лавренюк розповіла, як поринула у “Каву з кардамоном"

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Лавренюк розповіла, як ледь не потонула на зйомках.

Також Знай.ua писав, Валюха зі "Сватів" Тетяна Кравченко розповіла, що залишилося за кадром зйомок улюбленого серіалу