Українська актриса Олена Лавренюк була на грані смерті під час зйомок україно-польського проекту "Кава з кардамоном". У мережі з'явилися знімки зі зйомок тієї самої сцени під водою.

Зйомки історичної драми за національним бестселером Наталії Гурницької "Мелодія кави у тональності кардамону" відбулися у Львові. Головні ролі в проекті виконують українська актриса Олена Лавренюк і польський секс-символ Павло Делонг.

В одній зі зйомок однієї з найбільш складних сцен тизера Олена ледь не постраждала. Для кадру її опустили на глибину чотирьох метрів, а до ніг прив'язали спеціальні гирі, щоб актриса не піднялася наверх раніше часу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Це були найскладніші зйомки в моєму житті! Насправді відчула на собі, як працює людський інстинкт самозбереження: я ніколи не займалася дайвінгом і затримувати повітря навіть на короткий час для мене дуже непросто. Але коли в легенях він просто закінчується, а твої ноги прив'язані до гир внизу басейни – настає паніка, мозок забуває, що це зйомка, і робить все, щоб врятуватися. Після семи таких дублів я була такою блідою, що вся знімальна група злякалася. Однак такі труднощі коштували результату, і зовсім скоро ви побачите їх у нашому тизері", – розповідає Альона.

Проект є історичною драмою про забороненого кохання. Вона розповідає про події 19 століття у Львові.

"Зйомки тривали сім годин! Найскладнішим було синхронізувати всіх разом: чотирьох водолазів, актрису, всю знімальну групу за плей-беком. Занурювалася під воду ціла "підводний човен" у вигляді боксу, камери і анаморфотних об'єктивів. Тому на кадр у нас було три секунди: спочатку від актриси повинні були відплисти водолази, потім заспокоїтися вода, три секунди кадру, а далі актриса повинна встигнути виплисти на чотири метри вгору, – розповів режисер тизера Стас Капралов.

Нагадаємо, в інтернет злили фотографії таємничої весілля Дженніфер Лоуренс і Кука Мароні.

Як повідомляв Знай. ua, між Лесею Нікітюк та Сергієм Притулою тільки “Секс і нічого особистого”.

Також Знай. ua писав, що актрису "Відчайдушних домогосподарок" запроторили за ґрати.