Відома російська акторка, зірка серіалу "Щасливі разом", де вона зіграла роль Даші Букіної Наталя Бочкарьова звернулася до прихильників з дуже тривожною новиною. Артистка заявила, що у неї паралізувало обличчя.

Про хворобу розповів музикант і друг акторки Андрій Ковальов, пише портал "Політека".

"Ми спілкуємося, я підтримую її у всій цій історії. Наташа хворіє, злягла з температурою під 40. У неї на фоні всього цього кошмару паралізувало половину обличчя. Сподіваюся, все обійдеться, і вона одужає", - поділився Ковальов з журналістами.

А ось буквально днями Бочкарьова опублікувала в мережі Instagram яскраве фото у скромній чорній сукні з довгим рукавом.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Хвороба одна лише заразна, здоров'я не заразне; те ж саме з помилкою та істиною. Ось чому омани поширюються швидко, а істина так повільно…", – підписала акторка фотографію цитатою російського філософа XIX століття Петра Чаадаєва.

Більш того, вона додала хештег #пустьговорят, наче натякаючи на те, що їй байдуже, що про неї зараз говорять. Пост викликав неоднозначну реакцію у підписників.

Більшість користувачів закликали зірку зізнатися в тому, що вона вживала заборонені речовини: "Баба вікова, а все туди ж, кокаїнщиця", "Дивний піар, за принципом - аби згадали про погану акторку! Сильно сумніваюся що це піар був, просто вона судорожно намагається відмазатися і придумує дитячі виправдання, замість того щоб просто сказати - я люблю нюхати і валіть всі в ж*пу!", "Покайся, грішниця".

Нагадаємо, Заворотнюк повертається на екрани, фанати завмерли в очікуванні: "Сама розповість...".

Як повідомляв Знай.uа зірка "Скаженого Весілля" зізнався, кого обожнює з акторок: "Вона просто богиня!".

Знай.uа писав, "Холостяк" Макацарія відсвяткував весілля, фанатки не приховують емоцій: "Щастя є!".