Відома російська актриса Тетяна Кравченко, яка скоро відзначить 67-річчя, запам'яталася глядачам за серіалом "Свати". Її персонажа Валюху полюбили всі, добра жінка, яка в будь-який момент здатна підняти настрій. У парі з Добронравовим вони виглядали просто чудово! Нещодавно у своєму Instagram зірка розповіла про знімальний процес, юних акторів і обстановку на майданчику "Сватів".

Читайте Знай в Google News!

Кравченко опублікувала в соцмережі миле фото зі зйомок, на якому вона сидить за святковим столом з дитиною на руках. У підписі до кадру розповіла: "вважаю, що на знімальному майданчику серіалу "Свати" було все ідеально. Від вдало виставленого кадру, до всього акторського підбору. Особливою рисою відзначилися наші маленькі герої серіалу - Костя і Аня. Здорово, що в такому молодому віці високо будується акторський талант". Фоловери актриси не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію і улюблений серіал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, Валюха зі "Сватів" пояснила, як бездарі стають популярними.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Валюха зі "Сватів" зав'язала з чоловіками.

Також портал "Знай.ua" писав, що "Сватів" повернуть з чистилища – автори знайшли спосіб виправдати акторів.