Дар'я Легейда зіграла Василинку в гучній "Кріпосній". Також актриса запам'яталася глядачам за яскравими ролями в серіалах "Дочки-матері", "Артистка", "Найгірша подруга".

У п'ятницю, 9 жовтня на каналі СТБ відбудеться прем'єра 4-серійної мелодрами "Привіт, тату!", в якій Даша зіграла одну з героїнь.

Дар'я Легейда, фото: Знай.ua
Дар'я Легейда, фото: Знай.ua

Знай.uа вже писав, що 23 жовтня стартує романтичне реаліті "Холостячка" з героїнею Ксенією Мішиною.

Як зізналася Дар'я Легейда, вона дуже рада за Ксюшу, її колегу з "Кріпосної", але сама не зважилася б на участь у цьому проєкті.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ні, не пішла б. Це не моє. Я вважаю, що любов - це щось таке сокровенне, що не обов'язково шукати в таких проєктах. Хоча любов можна зустріти скрізь, я не йду в категоричності. Я не вважаю, що це погано або добре, я говорю по собі. Я б не змогла, мені б було важко. А так, це дуже здорово, я за Ксюшу рада. Це величезний приплив популярності і глядача нового. Для неї це тільки в плюси", - поділилася Легейда.

Дар'я Легейда зіграла Василинку
Дар'я Легейда зіграла Василинку

Дар'я Легейда на зйомках "Кріпосної"
Дар'я Легейда на зйомках "Кріпосної"

Ксенія Мішина в "Кріпосній" перевтілилася в жорстоку поміщицю Лідію Шефер. І Даша нам зізналася, що хотіла б зіграти саме таку роль. На жаль, в продовженні серіалу ні Ксюша, ні Даша не задіяні, бо їхні персонажі померли. І Легейда впевнена, що якби сценаристи придумали несподіване їх повернення, було б здорово!

"Я вважаю, що Григорій Червінський - це один з найважливіших персонажів у "Кріпосній". Звичайно, я думаю, що було б здорово, якби він повернувся. І, напевно, Шефер би. Вона - улюблениця! Раптом як привид. Василинка теж - у неї могла б бути сестра-близнюк", - зазначила актриса.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 23 жовтня о 19:00 на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра "Холостячки", і глядачі побачать боротьбу 15 гідних чоловіків за серце Ксенії Мішиної.

Також Знай.uа писав, що незабаром на екрани вийде серіал "Відпустка в сосновому лісі", головну роль в якому зіграла зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна.

Раніше Знай.uа писав, що зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко здивувала глядачів майстерними танцями біля жердини.