Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, позуючи на відпочинку в Кемері, Туреччина, насолоджуючись останніми теплими днями, вдосталь купаючись і засмагаючи на пляжі.

Так, артистка приміряла лише чорне міні-бікіні, засвітивши результати своєї дієти - інтервального голодування. Красуня вибрала ракурс, який вигідно підкреслив її масивні сідниці, а також тонку талію, доповнивши спокусливий образ лише солом'яним капелюшком і білосніжною посмішкою. Також Леся порівняла себе з культовою голлівудською акторкою Шерон Стоун.

Шерон Стоун. Молоді роки😁 Знайдіть в небі сердечко❤️ і поставте його мені в коментарях! Я поставлю натомість👇 🏻

Фолловери не пройшли повз і засипали Лесю компліментами: "у таких трусах зручно ставити уколи.", "Горішки що треба! 👍 😂 ", "Леся яке сердечно в небі???? Тут така попка!!!", "Капелюх зразу і не побачиш", "Яка красуня😍😍😍😍", "Ого Леся!!! Яка красуня!!👍 😉 ", "Фігурка🔥 🙌 😍","соковита бомбіта😍".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше