Колишня дружина Гуфа блогерка Айза Долматова розкритикувала в Instagram Навального за слова, що його отруїла російська влада. Пізніше вона видалила пост через звинувачення у продажності і відповіла коментаторам у пості-відповіді, який також згодом видалила.

У мережі підозрюють, що публікації Долматової - це частина інформаційної кампанії проти Навального, а саму блогерку звинувачують у продажності. Заодно їй пригадали 400 тисяч рублів, які вона отримала за рекламу поправок до Конституції.

8 жовтня Айза Долматова написала в Instagram, прокоментувавши інтерв'ю Юрія Дудя з Олексієм Навальним, яке той дав разом з дружиною. У розмові з журналістом Навальний ще раз заявив, що за його отруєнням стоїть особисто Володимир Путін.

Це вже не перше звинувачення Навального російського президента у своєму отруєнні, і на його заяви відреагували в Кремлі звичним способом - нападками. Так, спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін назвав Навального "безсовісним і негідником", а прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков розповів про зв'язок Навального з ЦРУ. Прокоментував слова опозиційного політика і Рамзан Кадиров зазначивши, що "якби хотіли вбити в Росії, то жоден лікар не ворухнув би пальцем".

У своєму пості Долматова використала схожі на аргументи, оправдовуючи російську владу.

"Слідчі оглянули всі камери і ніякої пляшки у тієї дівчини, що сховалась, (співробітниці ФБК Марії Півчих) не було, вона її купила вже в чистій зоні. Чому тільки пляшка? Я ось згадую Лондон (в Британії отруїли Сергія і Юлію Скрипаль, імовірно, "Новачком" - ред) ... там з цією отрутою люди одягалися в костюми хімзахисту, а тут значить просто типу провезли в іншу країну", - написала Долматова.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Айзу відразу ж звинуватили в публікації проплаченого поста: коментатори припустили, що після виходу Навального з коми проти нього почали інформаційну кампанію, до якої залучили блогерів. Вплинуло і те, що влітку 2020 року Анохіна в інтерв'ю Ксенії Собчак зізналася, що отримала 400 тисяч рублів за рекламу поправок до Конституції, хоч і писала "від душі".

На пост Долматової і коментарі до нього звернули увагу співробітники "Фонду боротьби з корупцією" Олексія Навального.

Після звинувачень Долматова видалила свій пост і написала новий - на цей раз з критикою коментаторів. Але і його потім видалила.

Однак, залишились скріни:

Але навіть після видалення постів дописувачі продовжують залишати коментарі в її Instagram із звинуваченнями Долматової в продажності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Айза зі сльозами на очах показала "брудну білизну" збожеволілого репера

Як повідомляв портал Знай.ua, колишня дружина Гуфа Айза випадково злила своє фото без трусиків

Також Знай.ua писав, рэпер-наркоман Гуф послав фанатів і заявив, що не буде вибачатися за знущання над собаками.