Женя Галич, соліст гурту “O.Torvald” побував на зйомках одного з ефірів десятого ювілейного сезону телепередачі “Хто зверху?”, на якому він поділився дуже дивною історією. За словами зірки, йому досі соромно, що він не хотів робити такого при доньці. А історія розгорталася саме на очах у Єви, доньки Жені, якій тоді було лише 5.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

За словами Галича, вони зайшли до супермаркету і один з охоронців у грубій формі почав звертатися до дівчинки, наказуючи їй відкрити свій наплічник. Женя продовжує: “Я почав з ним сваритися, попросив викликати адміністратора. В кінцевому підсумку він рвонув Єву за рюкзак, а я не стримався і вдарив його. Мені за це досі соромно. Вибачте мене, будь ласка!” Женя не уточнив, як далі розвивалася ця історія.

Діти Жені Галича, фото Новий канал
Діти Жені Галича, фото Новий канал

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Галич разом з Антоном Савлеповим, Дмитром Каднаєм став учасником команди Притули. Їхні суперники - команда Нікітюк: Міла Єремеєва, Jerry Heil і Alina Pash. Команди у розважальній формі будуть вирішувати, хто більше розумний і дотепний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві знайдено тіло ізраїльського волонтера Барі Бонена

Як повідомляв портал "Знай.ua", легендарний мольфар в останню хвилину життя встиг розповісти про майбутнє України

Також "Знай.ua" писав, що Чехія масово "переманює" з Польщі українців, що обіцяють заробітчанам