Саша Літвін, учасниця третього сезону “Супермоделі по-українськи”, яка зараз знову випробовує долю у проєкті “Супер Топ-моделі по-українськи”, розповіла про свої досягнення між зйомками. Відразу по завершенню програми Саша схудла до 48 кг і полетіла на зйомки до Китаю й Індонезії.Окрім моделінгу, дівчина почала розвивати власний мікроблог, нині вона вже працює з 30 міжнародними брендами. Фокус її блогу - краса та засоби по догляду за тілом і обличчям.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає пресслужба Нового каналу.

Проте Саша Літвін не побоялася випробувати себе у кардинально іншій ролі: знялася як акторка у кліпі українського репера soda 9000, а згодом і в його короткометражному фільмі. За словами Саші: “Зйомки у фільмі значно складніші, ніж ті ж кліпи або зйомки проекту «Супер Топ-модель по-українськи»".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нині Саша знову на головному проєкті країни про моду. Тепер вона одна серед інших дівчат, яким вдалося перемогти або ж просто запам'ятатися суддям і журі у попередніх сезонах, знову прагне здобути перемогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Алла Костромічова перетворилася на спокусливу інопланетянку.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця СТМПУ Аміна з Казахстану поділилася своєю історією "Попелюшки": "Переїхала до Києва і потрапила в агентство Костромічової".

Також портал Знай.uа писав, що учасниці СТМПУ вразили змінами після сезонів: ви не впізнаєте.