Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників яскравими фото зі зйомок "Ліги сміху" і заговорила про коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Наталію можна побачити в процесі зйомок і закулісся"Ліги Сміху". Вона позує і одна, і в компанії тренерів проекту, а також серед глядачів. У підписі до публікації Могилевська розповіла про коронавірус, яким захворіли багато її знайомих. "Хлопці, @ligasmeha, сумую за вами всім! Мої улюблені друзі-судді! Мої улюблені глядачі! Моїм улюбленим командам бажаю якнайшвидшого одужання! Як же всі втомилися від цього коронавірусу. Серед моїх знайомих захворів кожен другий. Мені здається статистика зовсім інша, А що ви думаєте?",- написала співачка в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".