11 жовтня, в неділю, о 21:00 українці побачать сьомий епізод шоу "Танці з зірками", який виходить на телеканалі "1+1". Епізод буде присвячений латиноамериканським танцям, а головною інтригою виступає питання про те, чи відбудеться на паркеті перший жіночий пасодобль від Санти Дімопулос і Надії Мейхер.

Читайте Знай в Google News!

Крім цього, чи повернуть на проект Олега Винника і Олену Шоптенко, які були дискваліфіковані за правилами шоу. Глядачів очікують хореографічно постановки від Ксенії Горб і вражаючі номери від Лесі Подолянко та Дмитра Гука, які виступають режисерами проекту.

Юлія Саніна, фото: 1+1

Санта Дімопулос кинула виклик Мейхер і запропонувала станцювати з нею пасодобль — вперше на проекті — один на один. Ольга Фреймут вдруге приміряє сексуальний образ під пісню "Havana" Camila Cabello. "Самба-вбивця" дістанеться Юлії Саніній і Дмитру Жуку. Аделіна Делі з Сергієм Мельником запалять джайв на паркеті, а Сергій Танчинець спробує втілити сексуальний образ у спокусливій сальсі.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У цьому епізоді запрошеним членом журі стане Іраклій Макацарія, на балконі пари зустрічати буде Анастасія Каменських, а спеціальним гостем виступить Оля Полякова.

Минулої неділі, за результатами оцінок суддів та глядацького голосування, шоу покинули Тарас Цимбалюк та Яна Заєць.

Надія Мейхер, фото: 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес розмріявся про попах: "Хлопчикам важче". Володимир Дантес показав миле фото в соцмережі і заговорив про бодіпозитиві і сексизмі.

Як повідомляв "Знай.ua", супермодель Аллу Костромічову звалив covid-19: "П'ю водичку, інших смаків не відчуваю"

Знай.ua писав, Jerry Heil придумала геніальне рішення на пляжі Одеси - напівгола, але в черевиках.