Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі незвичайне селфі, на якому позує в компанії російського актора Олександра Петрова. А в підписі до публікації Асмус розповіла подробиці чергового скандалу.

Читайте Знай в Google News!

"Смішно як преса назвала цю новину - "Христина Асмус втратила роль у виставі" і "Олег Меньшиков позбавив Асмус ролі в театрі". А ще "Підчепивша дерматит Асмус, більше не зможе грати Офелію". Вже давно ЗМІ не викликають ніяких емоцій, крім рукалице. Але мені прикро за інших артистів. Вони що таких заголовків не заслуговують? Любимова, Колесніков, Харламов? (У нас в трупі і у виставі "Гамлет" грає артист і мій друг Єгор Харламов) прекрасний був би заголовок: "Олег Меньшиков позбавив Харламова ролі в театрі!". Ще активніше побігли б читати. А якщо серйозно - так, вчора ми закрили наш спектакль "Гамлет", який грали в @ermolova_theater 7 років. Спасибі тобі, дорогий друже і приголомшливий партнер @actorsashapetrov! Рідко, коли я зустрічаю таких же божевільних фанатів як я. Глибокий, тонкий, чуйний, невгамовний! Ми багато пройшли разом і скільки ще попереду", - написала Асмус у підписі до фото з Петровим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще