Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красень виклав в мережу інтимний кадр з новою коханою Христиною Горняк і присвятив їй теплі слова в день народження.

Читайте Знай в Google News!

"Я дивлюся на тебе, як весняне сонце на перші квіти. Я милуюся тобою, як чорно-білими фільмами Фелліні. Я захоплююся тобою, як очі захоплюються гірськими піками і заходами на Амалфі. Я пишаюся тобою, як пишаються своїми дітьми. Я Люблю тебе, як... З твоїм днем, мила ❤️. Photo by @taranenkopro", - трепетно написав Остапчук у підписі до фотографії. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Вови, засинаючи його з нареченою компліментами і привітаннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.