Відома російська співачка Наташа Корольова частенько радує своїх шанувальників фотографіями і відео зі свого зіркового життя. Але і її чоловік Тарзан теж не мовчить, так, буквально днями стриптизер опублікував відеозапис міні-концерту. Зірка сцени Наташа заспівала уривок пісні Льва Лещенка "Соловьиная роща".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тарзана в мережі Instagram.

"Из полей уносится печаль, Из души уходит прочь тревога, Впереди у жизни только даль, Полная надежд людских дорога, Впереди у жизни только даль, Полная надежд людских дорога", - проспівала Наташа Корольова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що на відео Наташа була не одна, на задньому фоні підспівував Тарзан, а музичний супровід виконувала мама співачки Людмила Поривай.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно в ЗМІ облетіла інформація про те, що Тарзан зрадив дружині Наташі Корольовій. Однак ситуація, яка склалася навколо сім'ї виглядає дуже неоднозначною. Схоже, Наташа пробачила чоловіка-стриптизера, з яким живе в шлюбі вже 20 років, але скандал продовжує роздуватися і обростати все новими чутками.

Нещодавно в своєму Instagram зірка опублікувала миле сімейне фото з Тарзаном, а в підписі до нього розставила всі крапки в скандалі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кіркоров показав фото з особливою красунею: "По-сімейному".

Як повідомляв Знай.uа, репер Гуф зняв сина в новому кліпі, поки мама Айза червоніє від ганьби за голі фото.

Знай.uа писав, Кіркоров, Лоліта і Королева "защебетали" у Львові, сенсаційне відео.