Нещодавно в ЗМІ облетіла інформація про те, що Тарзан зрадив дружині Наташі Корольової. Однак ситуація, яка склалася навколо сім'ї виглядає дуже неоднозначною. Схоже, Наташа пробачила чоловіка-стриптизера, з яким живе в шлюбі вже 20 років, але скандал продовжує роздуватися і обростати все новими чутками. Нещодавно в своєму Instagram зірка опублікувала миле сімейне фото з Тарзаном, а в підписі до нього розставила всі крапки в скандалі.

Читайте Знай в Google News!

"Якщо скандалу не вистачає, то його вигадують. Потім розгойдують і розкручують, підливаючи бруду. І мчить скандал з сайту на сайт, не забуваючи про телеефір. Тому, дорогі друзі, якщо днями в черговий раз вам будуть подавати страву під соусом чергового скандалу "про мене", "про Тарзана" про "мою сім'ю" і т. д. – вимкніть цю нісенітницю, бережіть свої вуха і очі! Або хоча б зробіть тихіше... а краще – подивіться оскароносний фільм «паразити», ось там чітко показано, в якому світі ми живемо і які Люди-паразити намагаються руйнувати наше життя", - написала Корольова в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадавши, Наташа плаче, Тарзан скаче - Глушко після зради Корольовою підняв ціни на свій стриптиз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що заплакана Корольова зробила перше зізнання після зради Тарзана.

Також портал "Знай.ua" писав, що вперше після зради Корольова і Тарзан дали інтерв'ю.