Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедний ролик, розсмішивши несподіваним моментом шоу "Маскарад", де бореться за перемогу проти команди Монатіка, виконавиці MARUV і танцюриста Влада Ями в команді Потапа і Наталії Могилевської.

Самого Юрія і Влада Яму чекав незвичайний конкурс - вони повинні були перевтілитися в Наталію Могилевську, примірявши її найрозкішніші образи з шоу "Танці з зірками", де та перемогла в 2017 році, і запалюючи паркет гарячими танцями. Так, шоумен вийшов на сцену в яскраво-червоній сукні, суцільно ушитій паєтками, доповнивши жіночне вбрання перукою. Харизматичний артист виграв "змагання", подарувавши своїй команді перевагу в відгадуванні персонажа, захованого під "маскою".

в кожному з нас є трохи @nataliya_mogilevskaya ))) Як вам перевтілення? ))

Фолловери залишилися в захваті: "Ракета - бомба-петаррррда!!!🔥 🔥 🔥 ", "Це було дуже круто🤗 😂 😂", " це бомба граната!!!😍 ", "Юра красава😂 🔥 🔥, Юра Могила😂"," Як завжди неперевершений🔥 🔥 🔥", " спасибі!!!Дуже точно передав образ!Юрій-красунчик!!!❤ ️ ", "Дуже смішний і в той же час милий😻😻😻🔥🔥🔥😃😃😃".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше