Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу яскраве фото із мамою Людою свого колишнього чоловіка Едгара Камінського, своєю колишньою свекрухою і зворушливо привітала її з днем народження, зізнавшись у безумовній любові.

Читайте Знай в Google News!

Про це Слава написала пост у своєму Іnstagram.

"Історія свідчить, що після розлучення залишитися в хороших відносинах зі свекрухою — завдання із зірочкою. У нас все навпаки. Людочка - це безумовна любов. В першу чергу, нашого союзу і своїх онуків. Вона ніколи не засудить, не відмовить, не налає. Завжди зрозуміє, пояснить і розсудить. Свекруха мрії. Особливо, після розлучення🤣 (жартую). Бабуся Люда, будьте все так само молоді, енергійні і відкриті. Ми за це вас і любимо🤍 а я-особливо😘 з днем народження 🥳", - йдеться у вітальному повідомленні.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На фото дві жінки ніжно посміхаються, схоже світлину Слава знайшла у сімейному архіві, адже після розлучення із чоловіком навряд чи ще буде фотографуватись з колишньою свекрухою. Хоча для її дітей свекруха завжди буде бабусею.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.